Hemsidor

Vi kan, med vår kompetens och erfarenhet inom webbutveckling, erbjuda er webblösningar som är skräddarsydda helt efter era behov. Rör det sig om en webbshop, ett bokingssystem, eller kanske en lite enklare presentationssida? Oavsett storlek på projektet så ser vi till att ni når era mål.

För att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att själva kunna redigera sina hemsidor i efterhand så använder vi oss i huvudsak av publiceringsverktyget Wordpress. Skulle det dock finnas önskemål om något annat CMS så är det givetvis inga problem.Så här går det till:

Inledning

Vi börjar med att ha ett litet inledande möte där ni berättar vad ni vill ha för slags hemsida samt vilka idéer, tankar och önskemål ni har. Vi på Datahuset tar sedan fram en offert och väljer ni att godkänna den så sätter vi igång på allvar;

Design

Vi tar fram ett stilrent och helt unikt designförslag över hur er nya hemsida skulle kunna se ut. Om ni vill ändra på något så är det helt okej! Vi går först vidare när ni känner er helt nöjda med designen.

Utveckling

Nu när ni är nöjda med designen så börjar vi utveckla den faktiska hemsidan. När ni har material, t.ex. bilder och text, redo så mailar ni helt enkelt över det till oss så lägger vi in det.

Avrundning & publicering

Nu är hemsidan helt klar och allting är på sin plats. Vi utbildar er inom verktyget och visar hur ni själva enkelt kan redigera hemsidan för att ändra eller lägga till nytt innehåll.

När ni känner att det är dags så publicerar vi hemsidan.